Ο πνευματικός Διδάσκαλος

Ο Σαντ Ρατζίντερ Σινγκ (Sant Rajinder Singh) γεννημένος στις 20 Σεπτεμβρίου 1946 στο Δελχί, είναι γνωστός διεθνώς για το έργο του, που έχει σκοπό την προώθηση της Εσωτερικής και εξωτερικής ειρήνης μέσω της πνευματικότητας και του διαλογισμού στο Eσωτερικό Φως και τον Θείο Ήχο.

Ο διαλογισμός που διδάσκει ο Σαντ Ρατζίντερ Σινγκ είναι μια διαδικασία με την οποία ο ασκούμενος έρχεται σε επαφή με το Φως και τον Ήχο του Θεού που υπάρχει ήδη μέσα του. Το Θεϊκό Ρεύμα του Φωτός και του Ήχου αντηχεί σε όλη τη Δημιουργία και έτσι κάνοντας διαλογισμό πάνω σε αυτό το Ρεύμα μπορεί ο καθένας να ξεκινήσει ένα ταξίδι στις Εσωτερικές πνευματικές περιοχές. Με τη βοήθεια και την καθοδήγηση της Διδασκάλου Δύναμης, αυτό το ταξίδι τελικά ολοκληρώνεται με την πραγμάτωση του Θεού και τη συγχώνευση της ψυχής του με την Υπερψυχή, δηλαδή τον Θεό.

Ένα από τα σπουδαιότερα οφέλη του διαλογισμού είναι ότι με αυτόν, όχι μόνο αποκτούμε ειρήνη στα σπίτια μας, αλλά συμβάλλουμε και στην παγκόσμια ειρήνη. Σ’ όλον τον κόσμο οι άνθρωποι προσεύχονται για ειρήνη. Αλλά, όπως λέει η παροιμία: «H φιλανθρωπία αρχίζει από το σπίτι μας». Έτσι, η παγκόσμια ειρήνη μπορεί να γίνει πραγματικότητα, μόνον όταν ο καθένας από εμάς έχει ειρήνη στο δικό του περιβάλλον. Εάν όλοι επιτύχουμε ειρήνη στη ζωή μας, το αποτέλεσμα θα είναι συσσωρευτικό και θα συμβάλλει στην παγκόσμια ειρήνη.

Ο Σαντ Ρατζίντερ Σινγκ έχει γράψει πολλά βιβλία, συμπεριλαμβανομένου του βιβλίου «Εσωτερική και Εξωτερική Ειρήνη μέσω του Διαλογισμού», που είναι από τα μεγαλύτερα σε κυκλοφορία βιβλία για διαλογισμό.

Επιστήμη Πνευματικότητας

Σαντ Ρατζίντερ Σινγκ