Επιστήμη της Πνευματικότητας - Σάτσανγκ Γυθείου

Βιβλία Διδασκάλων

Βιβλία του Διδασκάλου Σαντ Ρατζίντερ Σινγκ

(Sant Rajinder Singh)

Πάτησε στο βιβλίο που σε ενδιαφέρει για να ανοίξει. Ίσως χρειαστεί να περιμένεις μέχρι 1 λεπτό για να εμφανιστεί στην οθόνη σου.

Ο Σαντ Ρατζίντερ Σινγκ (Sant Rajinder Singh) γεννημένος στις 20 Σεπτεμβρίου 1946 στο Δελχί, είναι επικεφαλής του διεθνούς πνευματικού, μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Επιστήμη της Πνευματικότητας». Η «Επιστήμη της Πνευματικότητας» έχει πολλά μέλη παγκοσμίως και ο Σαντ Ρατζίντερ Σινγκ είναι γνωστός διεθνώς για το έργο του, που έχει σκοπό την προώθηση της Εσωτερικής και εξωτερικής ειρήνης μέσω της πνευματικότητας και του διαλογισμού στο Eσωτερικό Φως και τον Θείο Ήχο.

Ο πνευματικός Διδάσκαλος έχει ολοκληρώσει το Εσωτερικό πνευματικό ταξίδι και μπορεί να μοιραστεί μαζί σας την ευδαιμονία, την ειρήνη και την χαρά που υπάρχει Εσωτερικά. Το μεγαλειώδες υπόβαθρό του τόσο στις επιστήμες όσο και στην πνευματικότητα, τον βοηθά να δώσει την πρακτική άσκηση του διαλογισμού με απλό και ξεκάθαρο τρόπο. Ως επικεφαλής της Επιστήμης της Πνευματικότητας, οργανώνει προγράμματα διαλογισμού σε όλον τον κόσμο και οδηγεί τους αναζητητές στο να βιώσουνε τον Αληθινό τους Εαυτό.

Ο διαλογισμός που διδάσκει ο Σαντ Ρατζίντερ Σινγκ είναι μια διαδικασία με την οποία ο ασκούμενος έρχεται σε επαφή με το Φως και τον Ήχο του Θεού που υπάρχει ήδη μέσα του. Οι πνευματικοί Διδάσκαλοι της Επιστήμης της Πνευματικότητας διδάσκουν ότι πρώτον, το Θεϊκό Ρεύμα του Φωτός και του Ήχου αντηχεί σε όλη τη Δημιουργία, δεύτερον, κάνοντας διαλογισμό πάνω σε αυτό το Ρεύμα μπορεί κανείς να ξεκινήσει ένα ταξίδι στις Εσωτερικές πνευματικές περιοχές και τρίτον, με τη βοήθεια και την καθοδήγηση ενός πνευματικού Διδασκάλου, αυτό το ταξίδι τελικά ολοκληρώνεται με την πραγμάτωση του Θεού και τη συγχώνευση της ψυχής του με την Υπερψυχή, δηλαδή τον Θεό.

Ως πνευματικός Διδάσκαλος μας λέει ότι ένα από τα σπουδαιότερα οφέλη του διαλογισμού είναι ότι με αυτόν, όχι μόνο αποκτούμε ειρήνη στα σπίτια μας, αλλά συμβάλλουμε και στην παγκόσμια ειρήνη. Σ’ όλον τον κόσμο οι άνθρωποι προσεύχονται για ειρήνη. Αλλά, όπως λέει η παροιμία: «H φιλανθρωπία αρχίζει από το σπίτι μας». Έτσι, η παγκόσμια ειρήνη μπορεί να γίνει πραγματικότητα, μόνον όταν ο καθένας από εμάς έχει ειρήνη στο δικό του περιβάλλον. Εάν όλοι επιτύχουμε ειρήνη στη ζωή μας, το αποτέλεσμα θα είναι συσσωρευτικό και θα συμβάλλει στην παγκόσμια ειρήνη.

Ο Σαντ Ρατζίντερ Σινγκ έχει γράψει πολλά βιβλία, συμπεριλαμβανομένου του βιβλίου «Εσωτερική και Εξωτερική Ειρήνη μέσω του Διαλογισμού», που είναι από τα μεγαλύτερα σε κυκλοφορία βιβλία για διαλογισμό στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Βρείτε τον αληθινό σας σκοπό

Επιστήμη της Πνευματικότητας

Σαντ Ρατζίντερ Σινγκ

(Sant Rajinder Singh)